Quantcast
RWD - Random weird stall, then won't start then will start

Volvo RWD 200 Forum

INDEX FOR 9/2019(CURRENT) INDEX FOR 1/2004 200 INDEX [<<]  [>>]

 VIEW    REPLY TO THIS MESSAGE    PRINT   SAVE   A    A 

Random weird stall, then won't start then will start 200 1992

Update - I went ahead and replaced the wire harness to the speed sensor from the connector under the floor board (it's inside a weird plastic little connector box stuck to the underside of the floor board with a gob of black elephant snot) to the speed sensor, soldering in new wires at the connectors which are in good shape. Also removed the speed sensor to check it, but no apparent damage damage. Test drove about 1/2 hour, ran fine, no skips or stalls but got the 3-1-1 code again. Swapped out the instrument cluster for the one in my 93 and reset codes. No codes set on my 18 mile drive to work, but the 3-1-1 code was set again after I got home. Swapped the 92 cluster back in and reset the codes. Yes I'm going to do the CPS next, but wanted to rule out the wiring first and the instrument cluster.






THREADED THREADED EXPANDED FLAT PRINT ALL
MESSAGES IN THIS THREAD

New 1 Random weird stall, then won't start then will start [200][1992]
posted by  JPistos  on Mon Apr 8 19:29 CST 2019 >

Cut and paste link:

<< < > >>


Users marked in green are currently online.

©Jarrod Stenberg 1997-2016. All material except where indicated.


Brickboard.com is not affiliated with nor sponsored by AB Volvo, Volvo Car Corporation, Volvo Cars of North America, Inc. Brickboard.com is a Volvo owner/enthusiast site, similar to a club, and does not intend to pose as an official Volvo site. The official Volvo site can be found here.

All participants agree to these terms.
Powered by Denizen - Custom Software for Enthusiasts