Quantcast
RWD - Rebuilt starter and solenoid but still no start

Volvo RWD 200 Forum

INDEX FOR 7/2019(CURRENT) INDEX FOR 3/2010 200 INDEX [<<]  [>>]

 VIEW    REPLY TO THIS MESSAGE    PRINT   SAVE   A    A 

Rebuilt starter and solenoid but still no start 200 1989

Hi,

The 11.7 says you have bad battery cables.
The small wire from the positive post can be the most likely suspect.
It sends power to the ignition switch through the terminal block on the fender.

You can use the same trick I tried to get you to use on the solenoid but you will need to have the system draw some power. Like headlights or the fan.
Put the voltmeter in parallel, like railroad tracks and see if you can get 0.02 to ground points and to
Other positive check points. Like what you were doing to get the 11.7 volts.

Phil






THREADED THREADED EXPANDED FLAT PRINT ALL
MESSAGES IN THIS THREAD

New Rebuilt starter and solenoid but still no start [200][1989]
posted by  denisv  on Tue May 21 11:33 CST 2019 >

Cut and paste link:

<< < > >>


Users marked in green are currently online.

©Jarrod Stenberg 1997-2016. All material except where indicated.


Brickboard.com is not affiliated with nor sponsored by AB Volvo, Volvo Car Corporation, Volvo Cars of North America, Inc. Brickboard.com is a Volvo owner/enthusiast site, similar to a club, and does not intend to pose as an official Volvo site. The official Volvo site can be found here.

All participants agree to these terms.
Powered by Denizen - Custom Software for Enthusiasts