Quantcast
RWD - Intermittent grinding noise after transmission mount replaced

Volvo RWD 200 Forum

INDEX FOR 12/2018(CURRENT) INDEX FOR 2/2003 200 INDEX [<<]  [>>]

 VIEW    REPLY TO THIS MESSAGE    PRINT   SAVE   A    A 

Intermittent grinding noise after transmission mount replaced 200 1987

1987 244
155,000 miles
Just replaced rear transmission mount after noticing it was done. It was the original square mount. I replaced it with a Swedish made mount. Before I changed the mount out (it was broken on the side that connect to the transmission) there was a random clunking sound on take off sometimes.

I changed the mount and now there’s a grinding noise once I get to around 30 and then it stays grinding as I come to a stop and also persists when I put in neutral. Reviving it will keep the noise around in neutral. I put back in drive and at times it goes away.

I drive back to my lot and can’t recreate the noise.

The driveshaft rubber mound and spring appear to be fine (mount isn’t torn or cracking, spring is in good shape and not distorted.

 





[about brickboard ads]

THREADED THREADED EXPANDED FLAT PRINT ALL
MESSAGES IN THIS THREAD

New Intermittent grinding noise after transmission mount replaced [200][1987]
posted by  bluesedan  on Mon Oct 15 15:45 CST 2018 >

[about brickboard ads]

Cut and paste link:

<< < > >>


Users marked in green are currently online.

©Jarrod Stenberg 1997-2016. All material except where indicated.


Brickboard.com is not affiliated with nor sponsored by AB Volvo, Volvo Car Corporation, Volvo Cars of North America, Inc. Brickboard.com is a Volvo owner/enthusiast site, similar to a club, and does not intend to pose as an official Volvo site. The official Volvo site can be found here.

All participants agree to these terms.
Powered by Denizen - Custom Software for Enthusiasts