Quantcast
RWD - Strange no start problem

Volvo RWD 200 Forum

INDEX FOR 7/2019(CURRENT) INDEX FOR 6/2007 200 INDEX [<<]  [>>]

 VIEW    REPLY TO THIS MESSAGE    PRINT   SAVE   A    A 

Strange no start problem 200 1990

Lately I have been having a strange no-start scenario. The weather has warmed up lately and probably has something to do with it. When first cranking the car in the morning it starts fine, after driving and parking for anywhere from 15 minutes to an hour is when the problem usually occurs. The car does not even attempt to crank or turn over, just a click each time the key is turned. After opening the hood and waiting ~5 minutes the car will eventually crank. I have a new fuel pump relay (and can hear it working) so it is not that. My ECU shows no codes, the EZK shows code 2-2-4 (coolant temperature sensor signal missing or faulty). Could this whole problem be the coolant temp sensor?






THREADED THREADED EXPANDED FLAT PRINT ALL
MESSAGES IN THIS THREAD

New Strange no start problem [200][1990]
posted by  volvohno  on Thu Apr 25 06:14 CST 2019 >

Cut and paste link:

<< < > >>


Users marked in green are currently online.

©Jarrod Stenberg 1997-2016. All material except where indicated.


Brickboard.com is not affiliated with nor sponsored by AB Volvo, Volvo Car Corporation, Volvo Cars of North America, Inc. Brickboard.com is a Volvo owner/enthusiast site, similar to a club, and does not intend to pose as an official Volvo site. The official Volvo site can be found here.

All participants agree to these terms.
Powered by Denizen - Custom Software for Enthusiasts