Quantcast
RWD - Instrunent Cluster Issue

Volvo RWD 900 Forum

INDEX FOR 10/2017(CURRENT) INDEX FOR 10/2007 900 INDEX [<<]  [>>]

 VIEW    REPLY TO THIS MESSAGE    PRINT   SAVE   A    A 

Instrunent Cluster Issue 900

Hi Folks,

I'm having an instrument cluster issue.

Getting no charge from the alternator. I assumed it was because of the classic 940 short in the instrument cluster, and so I did the solder repair with no luck. ???

I've repaired a 940 cluster with the refloat solder trick before and it worked fine. This instrument cluster in question is low miles (86k) and the joints all seemed to resolder fine. I went over it three times and resoldered every single joint. But only getting 12v at the battery and alternator.

Also only getting a few idiot lights when turning the key on; CEL, coolant, seatbelt and SRS (for only a second).

Inspecting the circuit with a magnifying glass does not show any damage.

The alternator is known good. The battery is new.

???

I do have a lead on a working cluster to swap in. Hopefully, I'll get it and get running, but I'd love to fix the original cluster.

Any suggestions?

Thanks,
Bert

 





[about brickboard ads]

THREADED THREADED EXPANDED FLAT PRINT ALL
MESSAGES IN THIS THREAD

New Instrunent Cluster Issue [900]
posted by  MrNabisco  on Thu Oct 5 12:45 CST 2017 >

[about brickboard ads]

Cut and paste link:

<< < > >>


Users marked in green are currently online.

©Jarrod Stenberg 1997-2016. All material except where indicated.


Brickboard.com is not affiliated with nor sponsored by AB Volvo, Volvo Car Corporation, Volvo Cars of North America, Inc. Brickboard.com is a Volvo owner/enthusiast site, similar to a club, and does not intend to pose as an official Volvo site. The official Volvo site can be found here.

All participants agree to these terms.
Powered by Denizen - Custom Software for Enthusiasts